t Goed Rietberghe - De Boerderij groepsaccommodatie achterhoek boerderij rietberghe  groepsaccommodatie winterswijk en omgeving museumdorp achterhoek

De Boerderij

 

De mooie oude Saksische boerderij uit 1804 van 't Goed Rietberghe is echt een unieke plek.

De Boerderij is ideaal voor groepen van 6 tot 15 personen.

 

De Boerderij is smaakvol verbouwd met behoud van de originele charme. Het pand is zeer ruim en eigentijds ingericht. Er is een grote gezellige leefruimte met een zithoek en een grote houtkachel een grote eettafel, een lees-/televisiehoek en een open keuken. De meeste bezoekers voelen zich snel thuis door de open opzet van de ruimtes en de warme sfeer. Er is genoeg ruimte om je terug te trekken of elkaar juist op te zoeken.

 

De Boerderij is een mooie mix van modern en traditioneel, sfeervol en kunstzinnig, strak en eclectisch. Karakteristieke oude elementen zijn nog overal te zien, zoals de oude gebinten van de gebouwen. En er is daarnaast bewust veel ruimte gelaten voor kunst, boeken, design en objecten - er waart een creatieve geest door het huis.

 

De slaapkamers beneden grenzen aan een grote hal (oude benaming - de deel) met grote deuren naar buiten, naar een fijne overdekte plek om buiten te zitten. Ook boven is naast de slaapkamers nog veel ruimte met een daybed en een leuke zithoek. Ook een perfecte ruimte om afwisselend met het saunabezoek even te relaxen.

Alle slaapkamers hebben genoeg afstand van de grote leefruimte/woonkamer, waardoor vroege vogels (en kinderen) lekker kunnen slapen, terwijl avondmensen het later kunnen maken.

 

Met lekker weer kunnen aan alle kanten van de boerderij deuren open en is het echt een heerlijk buitenhuis. Er zijn meerdere terrassen om buiten te leven; buiten eten, werken, of bij een vuurtje zitten en naar de sterren kijken.

Maar alle seizoenen hebben hun charme.

In de herfst en winter is de boerderij perfect als retraite; je terugtrekken in het comfortabele huis met de luiken dicht. Lekker kokkerellen in de gezellige keuken en uitbuiken bij de haard. En genieten van de sauna natuurlijk!

 

 

De tuin

De tuin is ongeveer een halve hectare groot en heeft een prachtig uitzicht en mooie volwassen bomen.  Er is een vuurplaats waar genoten kan worden van mooie zomeravonden.  In de tuin ligt een tennisbaan, waarop de sportievelingen zich kunnen uitleven.

 

Catering

't Goed Rietberghe kan ook catering organiseren, vraag naar de mogelijkheden.

De Boerderij foto 6