t Goed Rietberghe - Atelier

Atelier

't Goed Rietberghe heeft een atelier.

Het lichte atelier heeft grote raamdeuren die naar buiten opengezet kunnen worden, zodat de atelierruimte tot buiten uitbreidt.

Ideaal voor kunstenaars die een tijdje in een rustige omgeving willen werken of voor creatieven die graag een cursus of workshop willen aanbieden.

't Goed Rietberghe wordt ook al sinds 2000 als vaste stek door Tekenstreken gebruikt voor creatieve cursussen & workshops.

 

 

Workshops en verhuur Atelier

Uiteraard is het mogelijk om het volgen van workshops van Tekenstreken te combineren met huur van De Schoppe of De Boerderij. Een unieke creatieve ervaring op de locatie met een werk ter herinnering! Zie hier het workshopaanbod Tekenstreken

 

In overleg is het ook mogelijk het atelier te huren of om zelf een workshop te organiseren. Neem vrijblijvend contact op met ons.

 

In het atelier staan 18 veldezels en 2 houten ezels, en ook penselen en waterbakjes etc. zijn aanwezig Er staat een mooie grote etspers. Er zijn klapstoeltjes die gemakkelijk mee naar buiten kunnen en een mobiele flightcase om spullen mee naar buiten te rijden. Ook zijn er tafels van verschillende afmetingen.

 

Atelier foto 6